Zárul az NSL ELITE nevezés!

  • 2016/09/09

Kövesd velünk folyamatosan frissülő cikkünkben a nevezési határidő végét!

nyito_slide

A Nemzeti Sörpingpong Liga ELITE 2016/2017-es idényének nevezési határideje 2016.09.09-én 23:59-kor lejár. A bajnokságra 16 csapat rendelkezik indulási joggal. Hazánk legjobb csapatai idén is az EB részvételért csapnak majd össze.


11:15 

Foglaljuk össze hol tartunk! Korábban már megmutattuk azokat a csapatokat az NSL ELITE facebook oldalán, akik neveztek. Így tehát a Dicsőség és Kondi, a JASZ, a KPS, a Black Label és a Blood and Honor változatlan felállásban, a D-Faktor egy új emberrel kiegészülve, a B1 visszatérőként nevezett a szezonra. Nevezési joga van még a MoneyBall, Giants, ÚgyisKifújnám, JackPot, Villámlovagok, Na Gyere!, Keresztelők, Véntapacs és Sex For Money csapatainak. Így ma éjfélig azt várjuk, hogy ezek közül a csapatok közül ki és milyen felállásban nevez a szezonra!


12:43

Nagy változások a Keresztelőknél! Megérkezett a Keresztelők nevezése! A csapat 3 tagjából 2 is cserélődött! Az állandóságot Györkei Ákos jelenti, akihez idén Domoszlai Dóra és Illés Roland csatlakozik. DD így az első és egyetlen játékos, aki a harmadik ELITE szezont 3 különböző csapatban játsza le. (korában: Vöröspandák, JackPot) #Roló pedig kiváló elemzései után játékosként is bemutatkozik az ELITE-ben!


13:17

Érkezik az NSL Bajnok! Leadta nevezését a Villámlovagok csapata! Pocsai Dávid és Kófiás Gergely idén az ELITE meghódítására készül. Ezzel az is eldőlt, hogy Pocsai Dávid 2 szezon után elhagyja az ÚgyisKifújnám csapatát!


14:21

Ketten vagy hárman? Több csapatnál is felmerült a kérdés, hogy van-e lehetőség harmadik játékost később hozzáadni a csapathoz. A hivatalos álláspont szerint 3. játékost az NSL Openig, azaz szeptember 22-ig lehet hozzáadni a csapathoz!


16:39

Újra van hölgy csapat az ELITEben! Szabó Fruzsina és Angyal Lilla alkotja idén az UK csapatát. A csapatnév és az összeállítás is változik tehát az előző szezon ezüstérmesénél!


17:55

A Véntapacs is újoncokkal vág neki a szezonnak! Tóth Tamás, Bognár Olivér, Török Bálint felállásban indulnak idén!


19:06

Az újonc rutinos játékossal (is) erősít! Megérkezett a Na Gyere! nevezése! A csapat Bocskai Dániel, Jack Heineken, Katonka Zsolt összeállításban vág neki a szezonnak!


21:39

Jön a Giants! A Giants a megszokott páros mellé harmadiknak Seres Brúnót nevezte a versenysorozatra, így tehát ők is újoncot avatnak!


23:56

Bajnok csapaton ne változtass! A MoneyBall az előző évben bajnoki címet nyerő felállásában vág neki a szezonnak!


23:59

Ki más maradna a végére? A JackPot kivárt, de nevezett. A csapat újoncot is hoz idén Mandják Géza személyében!

No Replies to "Zárul az NSL ELITE nevezés!"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .