Változások az NSL-ben!

 • 2015/09/10

nsl_logo_300dpi

 

Az új szezonra a játékszabályok nem változnak, de egy két módosítás bekerült a szabálykönyvbe, amelyekkel szeretnénk még izgalmasabbá tenni az előttünk álló sörpingpong szezont!

 • Az idei NSL sorozatban 4 verseny KIEMELT VERSENY lesz, ami azt jelenti, hogy ezeken a versenyeken a csoportkör után minden fordulóban DUPLA RANGLISTAPONT jár! Hogy melyikek lesznek ezek a versenyek, az egyelőre titok, de természetesen időben kihirdetjük őket!
 •  Idén egy ember TÖBB CSAPATBAN is játszhat! A nevezésekkel kapcsolatban csak annyi megkötés van életben, hogy
  (Egy csapatban lehetnek, de nem játszhatnak együtt) Ez mindaddig érvényes az NSL ELITE játékosokra, amíg versenyben vannak az ELITE-ben. Miután kiesik valaki, már szabadon nevezhet az NSL fordulóira azzal, akivel akar!
 • Idén bevezetésre kerül az EGYÉNI RANGLISTA! Ez annyit jelent, hogy az adott versenyen elért helyezés alapján kapott pontokat nem csak a csapat, hanem a játékosok is megkapják. Ez alapján áll össze az egyéni ranglista, amelyből év végén egyéni díjakat, például MVP díjat osztunk majd ki.
 • Az NSL versenyeken sajnos azt tapasztaltuk, hogy a sok késés miatt sok a csúszás is, így itt szigorítunk. A meghirdetett kezdési időponthoz képest, AKI EGY MECCSNÉL TÖBBET KÉSIK, azt az adott versenyről KI KELL HOGY ZÁRJUK.

Ha bármi kérdésed van az új, vagy akár a régi szabályokkal kapcsolatban, akkor itt kommentben, vagy a versenyeken személyesen keress minket! Jó készülést mindenkinek!

No Replies to "Változások az NSL-ben!"


  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .