SZSL Interjúk 2. rész: Ezek nem holmi esztelen, gyülevész orkok! – Uruk-haiok

Interjúsorozatunk második részében a ranglista 2. helyén álló Uruk-haiok csapatával készítettünk interjút a végső esélyeket latolgatva.

Remek performansz kellene a végső sikerhez, azonban a feladat koránt sem teljesíthetetlen. Mi kell a győzelemhez? Jár ingyensör a Véntapacs kiejtőjének?

Égi Barnabás: Ahhoz hogy lecsukjuk a fenevad szemét kelleni fog egy olyan igazi jó uruk-hai forma , a harci indulónk na meg persze egy kis olaj a gépezetbe.  Hogy jár-e jutalom a Véjntapacs kiejtőjének? Mindenképp, bár néhányan nem szeretik őket, attól függetlenül be kell vallani, hogy az egyik legjobb csapat, nemsokára kiderül az is, hogy a legjobb-e vagy sem.

Tavaly indultatok először, akkor is okoztatok már kellemetlen perceket az ellenfeleiteknek, igazi kihívók azonban idénre lettetek. Mi az oka a hatalmas fejlődésnek?

É. B.: Tavaly még csak kóstolgattuk a beerpongot, de már akkor is élveztük ha sikerült valami jobb csapatot legyőzni. A fejlődés oka sok minden lehet, vért izzadva edzettünk a hegyekben napokon át, sokszor étlen, hogy szomjan azt nem mondom, mert azért szoktuk locsolgatni a garatot. Plusz összeszokott a csapat, többet játszunk, ezek lehetnek a fő okok.

Idén megszereztétek első tornagyőzelmeteket, a végső győzelemhez azonban könnyen lehet, hogy kell még egy. Amennyiben ismét a Véntapaccsal játszanátok a döntőt (aminek azért egy kicsit szurkolunk, hogy összejöjjön) mit gondolsz, mi dönthet a végén?

Kerekes Máté: Az lenne az igazi , ha úgy dőlne el. Ha Escobarnak (csapattársára, Égi Barnabásra gondol – a szerk.)  sikerülne visszafognia a verseny közbeni ital fogyaszatást, illetve ha én újra a zenémre tudnék dobálni , akkor nincs nagyon olyan aki meg tudna állitani.

NSL tapasztalatotok nem sok van. Ha meglenne a végső siker és kvalifikálnátok magatokat a fesztivál főtáblájára, mire számítotok, illetve mit várnátok magatoktól az ország legjobbjai között?

K. M.: Ha meglenne a főtábla , akkor ott is csak a végső győzelem lehet a cél.

Azt, hogy összejön az álomdöntő, csak remélni tudjuk, mindenesetre sok sikert, kitartást, vastag páncélt és széles pajzsot kívánunk az Uruk-haioknak a végső küzdelemre!