#Rolo elemez: ELITE Elődöntők

  • 2019/03/08

Lezajlott az ELITE rájátszás első köre. Már csak 4 csapat van versenyben a bajnoki címért.

A legjobb 4 között mindkét ágon egy tapasztalt csapat néz szembe újonc kihívóval.

Amíg BEERom (1.) – Villámlovagok (5.)

Az Amíg BEERom az alapszakasz megnyerését követően a rájátszás első körében a Black Label csapatával csapott össze. A párharc az előzetesen várt szoros meccseket hozta. Az Amíg BEERom meccsről-meccsre javuló játékkal, igazi csapatmunkával legyőzte riválisát, és újonc szezonjában a Döntőbe jutásért játszhat.

A Villámlovagok az alapszakaszban elért 5. helyet követően az IMAP-pal mérkőztek meg a negyeddöntőben. Az NSL 3 évvel ezelőtti bajnoka az alapszakasz során sok alkalommal jött ki rosszul a hosszabbításokból, ám az IMAP elleni párharcban mindkét mérkőzést behúzta, amikor ráadásra került sor. Ez később döntő jelentőségű volt. Az előző 2 szezon negyeddöntős búcsúját követően először jutott a legjobb 4 közé.

Kiélezett párharcra van kilátás. Az alapszakaszban lejátszott mérkőzéseiken 1-1 a mérleg, és bizony volt példa hosszabbításra is.

#Roló tippje: Amíg BEERom: 55 %

                        Villámlovagok: 45 %

LeVerEgyBlant (6.) – B1 (2.)

A LeVerEgyBlant újonc évében bejutott a rájátszásba. A fiatal duó azonban nem elégedett meg ennyivel, és egy végletekig kiélezett párharcban 2-3-as állásról fordítva kiejtették a Giants csapatát. Az Amíg BEERom-hoz hasonlóan már ők is fixen dobogón zárják első ELITE-es szezonjukat.

A B1 egy felemás alapszakaszt követően profi módon hozta le a Caps On Cups Off elleni negyeddöntős párharcát. A B1 negyedszer jutott el a legjobb 4-ig, de az előző 3 alkalommal egyaránt a bronzéremmel kellett megelégedniük, azonban idén szeretnének a bajnoki dobogó legfelső fokára állni.

A párharc esélyese a B1, és az alapszakaszban lejátszott meccseiket is a rutinos gárda nyerte.  A bajnoki elsőségre törő trió idén végre szeretne kilépni a bronzérem „árnyékából”, és erre meg is van minden esélyük. A LeVerEgyBlant nem ijed meg saját árnyékától, és mindent meg fog tenni egy újabb bravúros győzelemért, de ehhez legjobb játékukra lesz szükségük.

#Roló tippje: LeVerEgyBlant: 30 %

                        B1: 70 %

Pénteken eldől tehát, hogy melyik 2 csapat jut be a Fináléba és küzdhet meg a bajnoki címért!

Érdemes lenézni az AfriCaféba, mert az izgalom garantált!

No Replies to "#Rolo elemez: ELITE Elődöntők"