#Rolo elemez: ELITE 19/20 negyedik játéknap

  • 2019/11/18

November 8-án a 4. játéknappal hivatalosan is kezdetét vette a 2019-2020-as ELITE alapszakasz második fele.

A szezon első hibátlan meccse: KLT

Ezúttal sem maradtunk izgalmak nélkül. Nem mehetünk el szó nélkül a KLT és a Dínom-Dánom meccse mellett. A 2 újonc egy rendkívül magas színvonalú mérkőzést produkált. Záporoztak a triplák, az egész meccsen összesen 2 hiba volt. A KLT hiba nélkül zárta le a mérkőzést, és húzta be a győzelmet. Ismét összecsapott egymással az előző szezon Fináléjának 2 résztvevője, az Amíg BEERom és a B1. A rangadó a címvédő sikerét hozta, aki ezzel revansot vett a 3. fordulóban elszenvedett vereségért.

No 1.: Dínom-Dánom

A 4. játéknapot követően a tabella 1. helyét a Dínom-Dánom foglalja el. Az újonc trió továbbra is remekül teljesít, és ezt az estét is pozitív mérleggel (3-2) zárta. A 2. helyre „szorult vissza” a B1 csapata. Az előző szezon ezüstérmesei az este folyamán az Amíg BEERom elleni vereséget leszámítva minden mérkőzésüket hozták. A Giants elleni mérkőzésüket később játszák le, de hátrányuk így is csupán 1 pont a Dínom-Dánom mögött. A dobogó 3. fokára lépett előre az Amíg BEERom. A címvédő ismét jó teljesítménnyel rukkolt elő, és a 4-1-es mutatóval zárult estét követően ismét az alapszakasz 1. hely látótávolságon belülre került. 

Playoff módban: Bromance

A 4. helyről várja a folytatást a Bromance. A 2 évvel ezelőtti szezon ezüstérmes gárdája 3-1-es mérleggel zárta a játéknapot, és stabilan őrzi TOP 4-es pozícióját. Az 5. helyre csúszott vissza a LeVerEgyBlant. Az előző szezon bronzérmes duója a korábbi játéknapokon nyújtott jó produkciókat követően kisebb hullámvölgybe került, ugyanis 1 győzelem mellett 4 vereség is csúfítja az estéjük mérlegét. A 6. helyre lépett előre a STEEL CITY. Az újonc duó 3-2-es mutatóval letudott estéjének köszönhetően továbbra is őrzi helyét a legjobb 8-ban. A 7. helyre lépett előre a Na gyere! csapata. A rájátszásra pályázó trió 3-2-es mérleggel abszolválta az estét. A legjobb 8 mezőnyét a Caps On Cups Off teszi teljessé. Bármilyen meglepő, de a tavalyi rájátszás résztvevőjének ez volt az első pozitív mutatójú estéje (3-1), aminek köszönhetően a középmezőny végéről egészen a legjobb 8-ig ugrottak előre.

Ups and downs: Alsókutyák

A TOP 8-ból éppen csak kiszorul az Alsókutyák csapata. A BME-es trió 3-2-es mérleggel zárt, és sikerült kilépniük a kieső zónából. A középmezőny tagja még a COCO. Az újonc trió egy halványabb estét hozott (1-3), de továbbra is harcban vannak a rájátszást érő helyekért. A 11. helyre csúszott hátra a GERI. Az érdi duó a csodálatos 2. esti teljesítményét megközelíteni sem tudja az elmúlt játéknapokon. Ezt az estét győzelem nélkül zárták, és ha nem figyelnek oda, idén ismételten a kiesés ellen kell menekülniük. A középmezőnyt a Giants zárja. Az Óriások nem tudtak kiállni az aktuális játéknapon, így mérkőzéseiket a hátralévő 2 estén pótolják.

Több kell: Black Label

A kieső zónában 2 rutinos csapat szerénykedik. A Villámlovagok a pozitív mutatójú (3-1) este ellenére nem tudott kilépni a veszélyzónából. Nagyon pocsék estét zárt a Black Label. Az ÖCSI Sörpingpong istálló üdvöskéi csupán 1 győzelmet tudtak szerezni 4 vereség mellett. A mezőnyt továbbra is a KLT és az IMAP zárja. A KLT legjobb ELITE-es estéjét zárta, és a pozitív mérleg (3-2) közelebb is hozta a bennmaradást érő helyekhez. AZ IMAP ezúttal sem zárt győzelem nélkül, de egyre jobban nő a lemaradásuk a riválisokhoz képest.

A kieső mérkőzések miatt, rendhagyó módon, a következő este derül fény a 4. játéknap legértékesebb játékosának személyére.

Már csak 2 játéknap van hátra az idei ELITE alapszakaszból, és a küzdelem egyre jobban élesedik.

Folytatás pénteken!

No Replies to "#Rolo elemez: ELITE 19/20 negyedik játéknap"