#Rolo elemez: ELITE 19/20 második játéknap

  • 2019/10/21

Október 11-én folytatódott az ELITE alapszakasza. A 6-10. forduló mérkőzéseinek ezúttal is az Aznap szolgált helyszínül.

Remek formában az újonc.

Ismételten izgalmas estét tudhatunk magunk mögött. A játéknap egyik rangadóján a 2 remekül rajtoló csapat, a Dínom-Dánom és a Na gyere! csapott össze. Az ütközet az újonc sikerét hozta. Szoros küzdelmet hozott a Caps On Cups Off és az Alsókutyák összecsapása is. A mérkőzést 2 hosszabbítás után a BME-es alakulat nyerte.

Remek estét zárt a GERI!

A 2. játéknapot követően a B1 őrzi vezető pozícióját. Az előző szezon ezüstérmesei sorozatban 8 győztes meccset követően a Villámlovagok ellen elszenvedték idei első vereségüket. A tabella második helyére a Dínom-Dánom lépett előre. Az újonc trió ismételten 4-1-es mérleggel hozta le az estét, és szorosan követi az éllovast. A 3. pozíciót a GERI foglalja el. Az NSL 3 évvel ezelőtti bajnoka hibátlan teljesítménnyel rukkolt elő, és ennek köszönhetően a kieső zónából egészen a dobogóig ugrott előre.

A Bromance az élmezőnyben.

10 fordulót követően a 4. helyet a Bromance foglalja el. A 2 évvel ezelőtti szezon ezüstérmese pozitív mutatóval (3-2) zárt, és tapad az élmezőnyre. Az 5. pozícióból várhatja a folytatást a szintén újonc STEEL CITY. A fiatal duó a második ELITE-es estéjét is 3-2-vel abszolválta, és stabilan őrzi felsőházi helyezését. A legjobb 8 tagja a LeVerEgyBlant is. A tavalyi bajnokság bronzérmes gárdája a visszafogottabb első estét követően egy 4-1-es mérleggel lépett elő. A 7. helyen a Giants áll. Az Óriások ezúttal is 3-2-es mutatóval zártak, és őrzik playoff-ot érő helyezésüket. A TOP 8 mezőnyének tagja még a COCO. Az újonc pozitív mutatóval (3-2) lehozott estéjének köszönhetően lépett előre rájátszást érő helyre.

Eddigi legjobb napjukon vannak túl az Alsókutyák.

A 9. helyről a Black Label várja a folytatást. Az ÖCSI Sörpingpong istálló üdvöskéi negatív mérlegű (2-3) estéjüknek köszönhetően csúsztak ki a legjobb 8-ból. A táblázat 10. helyén az Alsókutyák állnak. A BME-es trió a rémes szezonkezdetet követően rendezte sorait, és egy makulátlan estével kezdte meg a felzárkózást. A Na gyere! az idei szezonban hamar „kimaxolta” a győzelem nélküli estét, és az ezüstérmes pozícióból egészen a 11. helyig esett hátra. A középmezőnyt a Villámlovagok zárták. Az előző szezon másik bronzérmes gárdája mindösszesen 1 győzelmet tudott felmutatni a 2. játéknapon, aminek köszönhetően jó pár pozíciót csúszott hátra.

Egyre nagyobb bajban az IMAP.

A kieső zónában tanyázik nem kis meglepetésre az Amíg BEERom. A címvédő eddigi szereplése kísértetiesen hasonlít az előző szezonra. Tudniillik, a tavalyi szezonban egy PreSeason ezüstérmet követően 2 negatív mutatójú (2-3) játéknap következett. A triónak mindenképpen jobb teljesítményre lesz szüksége, ha szeretnék egyáltalán megközelíteni a tavalyi alapszakaszban elért eredményüket. A 14. helyen egy szintén tavalyi playoff résztvevő, a Caps On Cups Off szerénykedik. A trió 1 árva győzelem mellett 4 vereséget is beszedett, és ennek köszönhetően a középmezőnyből a veszélyzónába pottyant. A mezőnyt továbbra is a Kakas és Labda Tortúra és az IMAP zárja. A KLT az első estén szerzett 2 győzelme óta zsinórban 8 alkalommal is kikapott. Az IMAP továbbra is első győzelmére vár.

Az 2. játéknap legértékesebb játékosa címet a hibátlan estét záró GERI játékosa, Lukács István érdemelte ki. Luki nem mellesleg a 13. játékos, aki az ELITE történetében játéknap MVP címet szerzett.

A küzdelem pénteken tovább folytatódik!

No Replies to "#Rolo elemez: ELITE 19/20 második játéknap"