NSL Visszatekintő 4. rész

  • 2014/10/30

Az NSL első szezonjának lezárásaként a Római Parton a Magyar Sörpingpong Egyesület a Római Parton rendezte meg az I. Sörpingpong Fesztivált.

Dj-k, egy zenekar, és rengeteg sörpingpong…

feszt02

A pénteki napon (képek) egy barátságos torna keretében a B1 csapata állhatott a képzeletbeli dobogó tetejére, mögöttük a Thor, illetve Giants végzett. Szombaton a tét már sokkal nagyobb volt, hiszen az NSL bajnoki címéért folyt a küzdelem. Egy két győzelemig tartó selejtező után, ahonnan 7 csapat juthatott be a legjobb 16 közé, következett a döntő. A csoportmérkőzéseket követően 8 csapat maradt talpon. A többieknek sem volt oka búslakodni, hiszen a szünetben egy vigaszág torna is lebonyolításra került, ahol a vártnál sokkal keményebb volt a mezőny. Itt a Thor csapata vihette haza az első helyezettnek járó díjakat.

feszt01

Szombaton folytatódott a Döntő (képek), ami hatalmas izgalmakat hozott. A hangulatra panasz nem lehetett, mindenki extázisban játszott. A tornát nagy meglepetésre, de megérdemelten a Kész Team csapata nyerte, akik a végig menetelő és egész évben ranglistavezető Moneyball-t győzték le a döntőben. A harmadik a Félkegyelműek csapata lett. Összességében elmondható, hogy nagyon erős mezőny gyűlt össze a Római Parton, meglepetések sorozata született egész hétvégén, kiélezett mérkőzések voltak végig és a színvonalra egyáltalán nem lehetett panasz!

feszt03

Végezetük itt egy nagyon jó összefoglaló videó a történésekről:

No Replies to "NSL Visszatekintő 4. rész"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .