NSL Visszatekintő 3. rész

  • 2014/10/30

A SportPont budapesti állomása után következett Pécs, aztán másnap Szeged. Itt újabb vidéki csapatok bizonyíthattak (Szegeden a Sick My Dick az N404 és a Szefo csapatát előzte meg egy 32 csapatos tornán), majd pedig a szezon végére Budapestre költözött az NSL.
A Római Parton ismét a Moneyball győzött, a döntőben a Kondit legyűrve, míg a Lágymányosi Egyetemi Napokon (képek) egy 32 csapatos, a végén telefonnalvilágítós tornán a Blood and Honor villantotta meg, hogy nem véletlenül régi motorosok a szakmában. Itt mutatta meg magát a Sikító Kecskék csapata egy második hellyel, míg a dobogó harmadik fokára a Whiskeysek állhattak.

Ezután is maradtunk a fesztiváloknál. A Testnevelési Fesztiválon (képek) ismét Moneyball – Giants döntő, ezúttal is az előbbi sikerével, a harmadik helyre pedig az első (de nem utolsó) meglepetését okozó Rókamóka csapata ért oda.

tfeszt01

A szezon lezárásaként két Szertár Kupa következett. Az elsőn (képek) nagy meglepetésre jött az azóta már sokszor bizonyított B1, és megmutatták milyen is az, amikor igazán Buli One. A Thor itt még második lett, azonban pár héttel később már behúzták az első helyet is. A második Szertár kupa (képek) volt a KPS igazi bemutatkozása is, akik a harmadik helyre értek oda a szezon utolsó versenyén.

Az NSL tehát június 15-én véget ért, azonban ekkor már mindenki az Országos Döntőre készült, ami hamar el is jött az I. Sörpingpong Fesztivál keretein belül.

No Replies to "NSL Visszatekintő 3. rész"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .