NSL Visszatekintő 3. rész

  • 2014/10/30

A SportPont budapesti állomása után következett Pécs, aztán másnap Szeged. Itt újabb vidéki csapatok bizonyíthattak (Szegeden a Sick My Dick az N404 és a Szefo csapatát előzte meg egy 32 csapatos tornán), majd pedig a szezon végére Budapestre költözött az NSL.
A Római Parton ismét a Moneyball győzött, a döntőben a Kondit legyűrve, míg a Lágymányosi Egyetemi Napokon (képek) egy 32 csapatos, a végén telefonnalvilágítós tornán a Blood and Honor villantotta meg, hogy nem véletlenül régi motorosok a szakmában. Itt mutatta meg magát a Sikító Kecskék csapata egy második hellyel, míg a dobogó harmadik fokára a Whiskeysek állhattak.

Ezután is maradtunk a fesztiváloknál. A Testnevelési Fesztiválon (képek) ismét Moneyball – Giants döntő, ezúttal is az előbbi sikerével, a harmadik helyre pedig az első (de nem utolsó) meglepetését okozó Rókamóka csapata ért oda.

tfeszt01

A szezon lezárásaként két Szertár Kupa következett. Az elsőn (képek) nagy meglepetésre jött az azóta már sokszor bizonyított B1, és megmutatták milyen is az, amikor igazán Buli One. A Thor itt még második lett, azonban pár héttel később már behúzták az első helyet is. A második Szertár kupa (képek) volt a KPS igazi bemutatkozása is, akik a harmadik helyre értek oda a szezon utolsó versenyén.

Az NSL tehát június 15-én véget ért, azonban ekkor már mindenki az Országos Döntőre készült, ami hamar el is jött az I. Sörpingpong Fesztivál keretein belül.

No Replies to "NSL Visszatekintő 3. rész"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .