NSL ELITE – Már csak négyen vannak versenyben!

  • 2016/03/01

A negyeddöntők remek meccseket, kitörő érzelmeket és többnyire papírforma eredményeket hoztak. Azt kaptad a negyeddöntőktől, amit vártál?

Minden játékoson látszódott a feszültség. A KPS és a MoneyBall továbbjutása szinte borítékolható volt. A Giants és a D-Faktor párharca hozta a várt “drámát”. Számomra a legnagyobb meglepetés az Úgyiskifújnám viszonylag sima győzelme volt, ugyanis előzetesen itt is szoros eredményre számítottam, azonban a BME-s gárda összeszedett játékával nem tudott mit kezdeni a Black Label.

12741931_809437882495826_4453491438318326424_n

Így kialakultak az elődöntők párharcai. A felső ágon a KPS találkozik az ÚgyisKifújnámmal. Az alapszakaszban a két csapat meccseit a KPS nyerte (3-0; 8-0)… Mit vársz ettől a párharctól?

Az alapszakaszban mutatott formák alapján a KPS tűnik a párharc esélyesének. Első kiemeltként sokan a döntőbe várják a felső ágról. Elnézve azonban a 2 csapat negyeddöntőben nyújtott teljesítményét, az Úgyiskifújnámnak minden esélye megvan arra, hogy döntőt játszhasson. Az Úgyiskifújnám csapatának van miért visszavágnia, ugyanis amellett, hogy az alapszakaszban oda-vissza kikaptak a KPS-től, az idei alapszakasz legnagyobb arányú vereségét (8-0) is éppen ellenük szenvedték el. Kiélezett párharcra számítok.

Az alsó ágon a hazai sörpingpong élet két, talán legnagyobb múltú csapata a Giants és a MoneyBall csap össze. A két csapat jó értelemben vett „rivalizálása” 2011-ben kezdődött és bár számos NSL torna döntőjében megmérkőztek már egymással, a legnagyobb párharc mégis most jön. Mi dönthet a két csapat közt?

Ez a párharc az NSL “El Clásico”-ja. A MoneyBall egy könnyebb mérkőzéssel hangolt a negyeddöntőben, míg a Giants a bajnoki cím védőjét kiejtve jutott be a legjobb 4 közé. A tét óriási, hiszen bármelyik csapat is jut be a döntőbe, nagy eséllyel pályázhat a bajnoki címre. A 2 csapat játékosai jól ismerik egymást. Az aktuális napi forma döntheti el a csatát. Egy végletekig kiélezett párharcra, hosszabbításokkal tarkított mérkőzésekre számítok.

No Replies to "NSL ELITE – Már csak négyen vannak versenyben!"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .