NSL 2019/2020 Őszi értékelő, ahogy Kuti látta

Hamarosan folytatódik a 8. NSL szezon, így egy szokásos visszatekintővel készültünk Nektek az őszről, illetve a bejegyzés legalján pedig találhattok egy galériát, ahol a top25 csapatról készítettünk egy rövid őszi profilt.

Kezdjük az első 8 forduló statisztikáival! 112 csapat indult az eddigi versenyeken, amelyből pontosan 20 oklevéllel gazdagodott. Nem volt idén olyan forduló, ahol a 48 jelentkezőnek szánt hely előzetesen ne telt volna be, így a játékosok 2000 liter sörnél is többet szürcsölgettek el a játék során.

231 játékost regisztráltunk, akik közül 19 hölgy is szerencsét próbált, viszont dobogóra egyenlőre, még egyikük sem léphetett.

Ünnepelhettünk 7 különböző tornagyőztest is: Haccatöltelékek, Multiple Scoregasm, Caps On Caps Off, TúróSWHR, Vans, Ushör és Guess Whos Back. Egyedül a Haccatöltelékeknek sikerült duplázni, a másik élmenő Multiple volt a legközelebb, hogy két elsőséggel zárja az őszt (kétszer is), de ez nem sikerült.

Szervezői oldalról annyit elárulhatok, hogy készülünk Nektek idén még egy-két meglepetéssel, amivel szeretnénk tovább javítani az NSL élményt, a 10. fordulóban kerül megrendezésre a 150.(!) NSL Open, emellett pedig szeretnénk kicsit összekötni a játékosok generációit.

Végezetül pedig érkezzen a TOP25 csapat összegzője: