Nemzeti Sörpingpong Liga 18/19.: Őszi visszatekintés

  • 2019/02/07

Ma folytatódik a Nemzeti Sörpingpong Liga 2018/2019-es idénye!

A tavaszi fordulók előtt érdemes kicsit visszatekinteni az őszi félévre!

A tornagyőzelmeken 8 csapat osztozott. A ranglista TOP 3 csapata rendre jól szerepelt a duplapontos versenyeken.

10 fordulót követően a jägerturner vezeti a tabellát. A páros 2 tornát nyert, köztük egy duplapontos sikerrel. Ezen felül egy duplapontos és egy „sima” bronzéremmel büszkélkedhetnek.


A képen a következők lehetnek: 2 ember, túra/szabadtéri

A táblázat 2. helyéről a Dínom-dánom várhatja a folytatást. 1 tornagyőzelem mellett 2 duplapontos második hellyel, illetve még egy bronzéremmel rukkoltak elő az ősz folyamán.

A dobogó 3. fokán a STEEL CITY áll a szezon felénél, akik egy duplapontos győzelem mellett 1-1 második és harmadik helyet zsebeltek be.

Tornagyőzelmet ünnepelhetett még a MultipleScoregasm (ráadásul 2 alkalommal is!), a Csak bebaszcsizva vagyunk jók, a FinomAPörköltNagyi!, a Malacnak a jégen és a Kakáló Makákó.

Az első 3 helyezett előnye megnyugtatónak mondható, de nem szabad egy pillanatra sem hátra dőlniük, hiszen az előző szezonban az ősszel legjobban teljesítő 3 gárda közül a végelszámolásban csupán a GYAKALabel csapata tudta megőrizni feljutást érő helyét. Három csapatnak jut csak hely a szezon végén, akik ELITE indulási jogot nyernek. Hátra van még a fordulók fele, természetesen két duplapontos versennyel együtt, az első 10 helyezett közül bárki odaérhet még az első három hely valamelyikére.

Részletes tabella: https://sorpingpong.hu/a-nemzeti-sorpingpong-liga-nsl/nsl-ranglista/

No Replies to "Nemzeti Sörpingpong Liga 18/19.: Őszi visszatekintés"