Nemzeti Sörpingpong Liga 18/19.: Helyzetjelentés a 14. forduló előtt

  • 2019/03/07

Nem állt a feje tetejére a világ, a tavaszi szezon rajtja után. Három fordulóval ezelőtt az első hét helyezett sorrendje szinte ugyan ez volt, egyedül a Shark Attack és a Solymár Heroes cserélt helyet. Ennek ellenére rendkívül kiegyenlített a mezőny, szinte bárki nyerhet tornát és még két duplapontos forduló hátra van, aki pedig ezeken jól szerepel, könnyen a mézes bödön környékén találhatja magát!

A preaseason és az elmúlt három forduló is erről árulkodik. Mind a négy versenyt (bár az egyik “tét” nélküli volt) olyan páros nyerte, akik idén még nem értek csúcsra: Basszus a Tengeren Túlról; Hessz; Egy Meggymag meg még Négy Meggymag; Haccatöltelékek.

A mai duplapontos forduló sorsdöntő lehet. Az első 15 helyezett közül bárki is nyerjen tornát, szinte biztos hogy két hét múlva már a Top3-at ostromolhatja, vagy akár be is kerülhet oda. Az elhúzni látszó első hármashoz mostanra odaért a Multiple Scoregasm, aki talán egyedüliként vett az élmezőnyből villámrajtot, Hátrányuk már csak 210 pont az éllovas Jägerturner előtt, akik a második Dínom-dánomnak és a harmadik Steel Citynek köszönhetik, hogy nem használták ki a gyengébb kezdésüket és vették át a vezetést a ranglistán.

Ma este sajnos helyszínt kell váltanunk, így pontban 20:00-kor kezdünk, az új Humbák Klubban egy rendhagyó duplapontos tornán.

Este találkozunk, a Revans legyen veletek!

No Replies to "Nemzeti Sörpingpong Liga 18/19.: Helyzetjelentés a 14. forduló előtt"