Mutasd meg 03 – Takáts Imre

  • 2014/11/04

mutasd 06 takacs

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Takáts Imre (Giants)!

1. Az előző szezonban az élmezőny tagja volt a Giants, sokáig a ranglista 2. helyén tanyázott, ám végül harmadikként került a döntőbe. A szezon során sok versenyen a végjátékig jutott a csapat, ám versenyt csak egyszer sikerült nyerni. Elégedett vagy az első NSL szezonotokkal, vagy maradt benned hiányérzet?

Mindenképpen csalódott vagyok, ha az előző szezonra gondolok, hiszen a júliusi döntőn nem sikerült tovább jutnunk a csoportból, ami sosem fordult elő velünk korábban. Februárban megnyertünk két versenyt is a Moto Romkocsmában, azonban miután elindult az NSL és a ranglista, mindössze egy versenyt tudtunk győzelemmel abszolválni, a többi megmérettetésen rendre a végjátékban estünk ki. Ugyan csak 3. helyen jutottunk az országos döntőbe, de ez akkor nem bántott különösebben, mivel elég lett volna a Római-parton kifogni egy jó napot. Ez sajnos nem jött össze, így az idei szezonra még motiváltabb vagyok, szeretnék javítani és jobban szerepelni az idény során, különösen a döntőben.

2. Ennek megfelelően sikerült az új idény rajtja, ugyanis a nyitó versenyt sikerült megnyernetek, és több nagy riválist is legyőztetek a torna során! Mit gondolsz miben lesz más az új szezon?

Igen, örülök, hogy győzelemmel kezdtük az új szezont, azt hiszem, ráfért a csapat önbizalmára egy nagyobb verseny megnyerése. A cél az, hogy legalább ilyen játékkal rukkoljunk elő a további versenyeken, illetve hogy ezt a formát átmentsük tavaszra is. Tisztában vagyok vele azonban, hogy cseppet sem lesz könnyű dolgunk, hiszen nagyon sok erős csapat van, mindenki fejlődött a tavalyihoz képest, így szoros, kiegyenlített szezonra számítok, ahol apróságok dönthetnek, valamint a pillanatnyi forma lesz meghatározó. Ettől függetlenül bizakodó vagyok, képesnek tartom a csapatot arra, hogy szép eredményt érjen el, különösen, hogy a nyáron Nagy Krisztián személyében egy tehetséges új játékossal bővült a Giants kerete.

3. Nem csak új játékosotok van, hanem már második csapatotok is. Nomeg facebook site, logo, egyenmez… Ezek a dolgok segítik a sikereket? Milyen célotok van ezzel?

Ugyan a beerpong csak egy hobbi, amit mindannyian szeretünk űzni, úgy gondoltuk még a tavalyi szezon elején, ha már belevágunk a bajnokságba, csináljuk komolyan. Ezek a dolgok szerintem erősítik a csapategységet, ami kedvező lehet az eredményesség szempontjából is. Ugyan a lényeg az, hogy beledobd a labdát a pohárba, de sokat számíthat, ha a csapatodért, csapattársaidért is játszol. Ezen kívül szeretnénk, ha minél többen megismernék a Giants csapatát (https://www.facebook.com/GiantsBP), ezáltal pedig a Magyar Sörpingpong Egyesületet is.

+1. Végül egy kérdés egy riválistól, az előző részben bemutatott Hátz Milántól (D-Faktor):
“Mi az oka, hogy a tavaly a versenyeken viselt Giants polokat az idei szezonnyitón nem vettétek fel?”

A tavalyi mezek az NFL-es New York Giants pólói voltak. Az idei szezonra egy teljesen új, saját tervezésű mezzel készülünk, amit hamarosan megláthat a nagyérdemű is.

No Replies to "Mutasd meg 03 - Takáts Imre"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .