Mutasd meg 17 – Tóth Ádám

  • 2014/11/10

mutasd 17 toth adam

Eljött a 17. rész is! Ezúttal egy rutinos sörpingpongos következik, aki már az NSL előtt is sokat tett a játék népszerűsítéséért, és azóta is töretlen a lelkesedése…

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Tóth Ádám (Giants)!

1. Már az NSL előtti két tornán is győzni tudtatok, aztán a Semmelweis Open nem jött össze igazán, utána azonban ismét folyamatosan hihetetlen teljesítményt nyújtottatok, egészen az Országos Döntőig. Hogyan értékelnéd a tavaszi szezont?

Az első NSL szezon számunkra, mondhatni rosszkor kezdődött, ugyanis ha két héttel korábban rajtol a sorozat, akkor rögtön a ranglista élén nyitottunk volna. Természetesen ez nem kifogás arra, hogy az idény első felében nem jöttek az eredmények. Játszottunk, élveztük a dolgot, talán egy kis szerencse hiányzott. Aztán Győrben már látszott, hogy ott a helyünk a tornagyőztesek közt és végül, aztán a SportPont kupán sikerült megnyernünk egy versenyt. Összességében azt gondolom, hogy nekünk is – mint mindenki másnak – egy tanuló év volt az első, amit sikerült a ranglista 3. helyén zárnunk, tehát szégyenkezni nincs okunk. (A Döntő sajnos egy más történet…)

2. Az Alcatraz Kupa megnyerésével ti vagytok az első duplázók. Mit vártok még magatoktól az ősszel, és mik a célok tavasszal?

Az idei NSL már nem az, ami tavaly volt! Sokkal több, sokkal magasabb színvonalú mérkőzés van. Most már nem lehet hibázni, ha az ember tornát akar nyerni. Az Alcatrazban például majdnem kiestünk a csoportból (2 győzelmünk ellenére, a körbeverés miatt)… Utána viszont azt gondolom, hogy az eddigi legnehezebb ágon (MoneyBall, Blood and Honor, D-Faktor, Dicsőség és Kondi) sikerült megnyernünk a tornát és ennek plusz motivációt és önbizalmat kell adnia. Célunk természetesen az egyenes ágon való döntőbe jutás, de a Giants nem lenne Giants, ha nem a bajnoki címért állna asztal mögé minden versenyen! Szeretnénk a ranglista élére kerülni!

3. Giants-es pulcsi, mez, és sörpingpongblog… Nagyon sokat teszel a sörpingpong népszerűsítéséért, de honnan erednek nálad a gyökerek?

Próbálunk/próbálok olyan csatornákat találni, ahol el tudjuk érni az embereket és el tudjuk mondani nekik, hogy van olyan, hogy sörpingpong! Hogy miért? Mert még nem találkoztam olyan emberrel, aki kipróbálta a játékot és azt mondta volna, hogy ez hülyeség… A játékot pár évvel ezelőtt kezdtük játszani a társaságunkban, még más szabályokkal, de hasonló lelkesedéssel. Aztán csapatokat alkottunk, elkezdtünk járni az MSE rendezvényeire és így évek múlva ott tartunk, hogy a ranglista jelenlegi első három helyezettje ugyanonnan indult!

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, Tanczer Viktortól:
„Kiket tartasz a legnagyobb esélyeseknek a döntő megnyerésére? Van titkos favoritod, olyan csapat, amelyik eddig nem ért el eredményt de szerinted odaérhet a végén?”

A két kérdésre ugyanazt a választ adhatom: Aki azon a 32-es táblán lesz a döntőn, az mind ugyanolyan eséllyel indul a kupáért!

No Replies to "Mutasd meg 17 - Tóth Ádám"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .