Mutasd meg 15 – Huszár Dávid

  • 2014/11/10

mutas 15 huszar

Elérkezett a 15. rész is, ahol az ismét az Országos Döntőt megnyerő Kész Team egyik játékosa kerül terítékre. Lesz szó darazsakról, pólókról, asztalokról, na meg persze mindenről, ami sörpingpong…

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint:
Huszár Dávid (Kész Team)

1) Az előző idényben, (talán sokak számára meglepő módon) megnyertétek az NSLt! Azóta a címvédő csapat játékosaként minden versenyen magas elvárásokkal kell az asztal mögé lépned. Mit gondolsz az előző szezonról? Hogy látod azt az utat, ami a csúcsig vezetett?

Tavasszal a Szertárban álltunk asztal mögé először, és azt hiszem ott is meghúztuk a váratlant, mikor dobogóra állhattunk. Megjelentünk még néhány tornán, de ilyen jó eredmények már nem jöttek. A döntőig. Egy-két nappal előtte valami zümmögő szar megcsípte pont a dobó kezem, biztos, hogy ez is szerepet játszott abban, hogy igen nagyot sikerült menetelni akkor:) …Ahogy Marci is írta anno, az igazi csapatmunka volt, és az aznapi játékunk alapján (10 győztes meccs) azt mondom, megérdemelten nyertünk.
Ami az elvárásokat illeti: valóban van egyfajta nyomás rajtunk. Nyilván sokan gondolják, hogy ha már megnyertük a döntőt, akkor illene jól dobni ebben az idényben is. Mi örülnénk a legjobban, ha folyamatosan tudnánk hozni azt a formát. Egyelőre nem úgy jönnek az eredmények, ahogy szeretnénk, állhatnánk jobban is, de próbálunk mindig 100%-ot nyújtani és küzdünk azért, hogy a legjobbak között legyünk.

2) Mit gondolsz az idei erőviszonyokról?

A Giants csapatával a Vespában például nagyon jót meccseltünk, Marci visszadobta az utolsó pohárra a revansot, de még ez sem volt elég. Aznap a Giants meg is nyerte a tornát. Veszprémben is viszonylag jól dobtunk, ott a Blood and Kondi ellen veszítettük el az elődöntőt, később be is húzták a győzelmet. Most a TF-en pedig a KPS elleni meccsünk volt sorsdöntő, ők voltak a (leg)jobbak, mindenki tudja, hol végeztek.
Azt hiszem, hogy a jelenleg első 5 helyen táborozó csapat (D-Faktor, MoneyBall, KPS, B1 és Giants) teljes mértékben megérdemelten áll úgy, ahogy. Hétről-hétre bizonyítják, hogy az élen a helyük. Ők azok, akiket ha a sorsolásnál meglátsz a csoportodban, akkor veszel egy mély levegőt, és pár másodpercig csendben nézitek egymást a csapattársaddal. A második öt hely egyike tehát a reális célpont a szezon végére. Az első tízbe mindenképp szeretnénk bekerülni, persze ehhez lesz néhány szava főleg a Thornak, a Kondinak, a Blood and Honor-nek a Rókáknak, a Kecskéknek a Call me maybe-nek és talán még néhány csapatnak, akár az újoncok közül is. Kemény meló lesz, az tuti. Látszik a mezőnyön, hogy sokan gyakorolnak kupákon kívül is, és ez bizony meg is hozza az eredményt. Viszont pont ennek, a fantasztikus társaságnak, és a szervezőknek köszönhetően bitang jó hangulatban telnek a versenyek. Ez pedig mindennél fontosabb.

3) Hol ismerkedtél meg a játékkal? Játszotok az NSL-en kívül is?

Baráti társaságban már egy-két éve játszunk, de teljesen más szabályokkal, más asztalon. Kisebb poharakat használunk, méghozzá hatot, és mi csak pattintósakat dobunk (védekezés nélkül). Annak is megvan a maga varázsa. Persze nyár óta az egyesület szabályait követve is dobálunk.
Most, hogy egy tornát kihagyunk (sajnos egyikünk sem ér rá), lelkiekben is fel tudunk készülni az Alcatraz utáni kupára. Ja és nem utolsó sorban, ma egy sörpadot is beszereztünk… biztos, ami biztos.

+1) Végül pedig egy kérdés egy riválistól, Marlok Róberttől (Dicsőség és Kondi):
„Az országos döntő óta kevésbé jönnek az eredmények, nem gondolod, hogy vissza kéne térni az utcazenés pólóhoz?”

De 🙂
Szép észrevétel, tényleg. Már mi is filóztunk rajta, hogy mi lenne, ha… Az új szerelés eddig nem hozott annyi szerencsét, mint vártuk, úgyhogy valamit ki kell találni a következő meccsekre. Meglátjuk, lehet, hogy valóban az utcazenés póló lesz a megoldás. Vagy a franc egye meg, csípjen meg megint egy darázs.

No Replies to "Mutasd meg 15 - Huszár Dávid"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .