Mutasd meg 12 – Németh Vivien

  • 2014/11/10

mutasd 12 vivi

Sorozatunk különleges részhez érkezett. Ezúttal egy hölgy mutatkozik be, aki az NSL kezdete óta szórja vissza a revansokat az Uraknak, és bizony mindenkinek lehet félnivalója…

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Németh Vivien (Whiskeysek)!

1. Hogyan emlékszel vissza az előző idényre? Van-e hiányérzet benned, amiatt hogy nem lehettél ott a döntőn?

Az előző idény a vártnál sokkal jobban sikerült, teljesen meg vagyok elégedve a csapatunk eredményeivel. Minden meg van ahhoz, hogy az eredményeinken javítani tudjunk az idei szezonban! Egyáltalán nincs bennem hiányérzet mert akkor még a csapatunk nem volt azon a szinten, hogy dobogóra állhasson. Hiszen a csapattársammal Dorner Bálinttal spontán alkottunk egy csapatott, és akkor még nem igazán ismertünk egymás beerpong technikáját és kellett idő ahhoz, hogy csapatként tudjunk működni a játékok során.

2. Lányként játszol, egy főként fiúkkal teli mezőnyben. Ez milyen hatással van rád?

Engem nagyon motivál, és sokszor jó megmutatni azt, hogy akár egy lány is tud jókat dobni vagy akár jobbat is mint egy fiú. Nem gondolom azt, hogy a lányok szempontjából ez hátrányt jelentene, ellenkezőleg, sok esetben lehet ebből előnyt kovácsolni. Hiszen valljuk be ha egy revansot vagy egy kiszállót kidob egy lány ezzel akár lelkileg is össze lehet törni az ellenfelet (pláne ha az ellenfelek között fiú is van), és zavarásban a lányok verhetetlenek mint azt ugye tudjuk. Én úgy gondolom, hogy nekünk lányoknak nagyon sok lehetőségünk van ebben a sportágban, jelenleg még nem vagyunk olyan sokan, de úgy gondolom, hogy ez a közel jövőben drasztikusan fog változni. Az sem véletlen, hogy a Whiskeysek csapata egy lány játékossal bővült, Pozsonyi Ramóna személyében.

3. Mit vársz az idei szezontól?

Magasra raktuk a mércét, mert meggyőződésem, hogy ennek a csapatnak helye van a legjobb 5 között. Sokszor megmutattuk azt, hogy igen is számolniuk kell velünk az ellenfeleknek. Persze van még min javítanunk, hiszen egyelőre az idei szezonban még hullámzó a teljesítményünk, de tudom, hogy ez a csapat képes arra, hogy megmutassa az idei szezonban, hogy itt nem csak attól a bizonyos 4 csapattól kell rettegni (D-Faktor, MoneyBall, Giants, B1), hanem itt van az a bizonyos Whiskeysek is, akik megmutatják mitől döglik a légy!

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, az előző héten bemutatott Káply Mátyástól (D-Faktor):
Nem igazán kezdtétek úgy ezt az idényt, ahogy az elvárható lenne tőletek. Minek tulajdonítjátok ezt? Mit gondoltok, most hogy új embert igazoltatok, lesz valami változás? Mit vártok a Ramitól?

Valóban nem hoztuk az első hónapokban azt a formát, amit elvártunk magunktól, ez valószínűleg annak tudható be, hogy a nyári szezont kihagytuk és nem maradtunk formában. A Ramiban nagyon sok jó képesség van, amit a csapatunk sikeréhez szeretnénk megragadni és kihasználni! Úgy gondolom, hogy még össze kell szoknunk és ezzel majd új lendületet szerzünk, hogy megvalósítsuk az idei terveinket, ami a legjobb ötbe kerülés.

No Replies to "Mutasd meg 12 - Németh Vivien"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .