Mutasd meg 11 – Káply Mátyás

  • 2014/11/04

mutas 11 faradt

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Káply Mátyás (D-Faktor)!

1. A D-Faktor szárnyal az idei NSL-ben! A fiúk az első 3 tornán a dobogón végeztek! Ne szaladjunk azonban ennyire előre, beszéljünk egy kicsit az előző idényről, ami hasonlóan indult, de a végere elfogyott a lendület… Mi t gondolsz az NSL 1 idényéről?

Úgy gondolom, hogy az első idény tökéletes volt arra, hogy mindenki jobban megismerkedjen a játékkal, az ellenfelekkel és természetesen, hogy a házi bajnokságok után végre tétre menően is kipróbálhassa magát minden beer pongot kedvelő játékos. Részünkről egy kicsit csalódott vagyok. Az alapszakasz első fele jól ment, viszont a későbbiekben úgy gondolom, hogy nem hoztuk azt, amit kellett volna. A nyári nagydöntőben azért legalább a nyolc közé vártuk magunkat, de sajnos valóban elfogyott a lendület és nagyon hamar kiestünk.

2. Mi lehet az, ami idén más, ami miatt most kitarthat a lendület?

Elsősorban a gyakorlás. A tavalyi szezon óta megszámlálhatatlanszor játszottunk a legkülönfélébb helyeken, hol együtt, hol külön, de játszottunk. Ez szerintem a legfontosabb elem. Másrészt pedig úgy érzem, hogy erre az idényre 100%-ban összeszoktunk, ki tudjuk egészíteni egymást. Erre jó példa az idei versenyek mindegyike: ahol éppen nem ment nekem, ott Milán hozta, vagy éppen fordítva. Harmadrészt pedig fejben sokkal jobban ott vagyunk, mint eddig bármikor; sokkal komolyabban vesszük, mint az előző szezonban. Ez sokban köszönhető a szervezőknek, akiknek innen is küldök egy pacsit!

3. Mit üzennél azoknak, akik most ismerkednek a játékkal?

Azt, hogy aki teheti, próbálja ki! Legalább csak egyszer jöjjön el egy versenyre és én biztos vagyok benne, hogy teljesen magáénak fogja érezni. Engem azonnal megfogott az egész, már az első, tavalyi versenyen. A legszebb számomra az egészben (nyilván magán a játékon kívül), hogy egy rendkívül kellemes közösség alakult ki, számos új emberrel megismerkedhetünk, ami mindenképpen hasznos és jó minden szempontból. Na és nem mellesleg egy verseny kiváló alapozás egy reggelig tartó éjszakához.

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, Major Krisztiántól (Blood and Honor):
„Már a tavalyi bajnokságban is komoly konkurens csapattá nőttétek ki magatokat, most viszont magabiztosan vezetitek a ranglistát. Mit gondolsz, mi lehet a sikeretek kulcsa? Minek köszönhető a kiemelkedő teljesítményetek? Mik a fő erényeitek?”

Ahogy már korábban említettem, mindenképpen a sok gyakorlás és a stabilitás az, amiknek a leginkább köszönhetjük a jelenlegi teljesítményünket. Emellett sokat jelent a meccsek alatti bátorítás, szurkolás; valamint szintén meghatározó, amikor éppen mindenki ellenünk szurkol.

No Replies to "Mutasd meg 11 - Káply Mátyás"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .