Mutasd meg 09 – Dorner Bálint

  • 2014/11/04

mutasd 09 dorner

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Dorner Bálint (Whiskeysek)!

1. A whiskeysek tagjaként a kezdetek óta a beerpong “közösség” tagja vagy. Az előző szezonban is állandó résztvevők voltatok, bár a döntőn (a sikeres kvalifikáció ellenére) nem vettetek részt. Milyen érzésekkel gondolsz vissza az első NSL idényre?

Az egész történet a Motorom kocsmában kezdődött, ahova eredetileg csak megnézni mentünk barátainkat a Giantseket. Aztán végül beneveztünk mi is… Ùgy érzem, hogy óriásit fejlődtünk az elmúlt fél évben, a szezon végén többször is dobogón végeztünk. Ennek ellenére komoly hiányérzetem van, mivel egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtunk elindulni az országos döntőn. Ha viszont kicsit távolabbról nézem a dolgot és figyelembe veszem, hogy milyen jó társaság rázódott össze és hogyan vált egyre népszerűbbé az NSL, mindenképpen sikeres volt az első szezon.

2. Ennek tükrében mik az elvárásaid az idei szezonra?

Nagyon kellemetlenül kezdődött számunkra az idei év, mivel a teljes nyári alapozást kihagytuk, talán olyan gyengén játszottunk mint anno a kezdetekkor. Ennek tükrében a rövidtávú cél a forma visszanyerése. Az R33-as tornán már voltak bíztató jelek, de még nem az igazi. Hosszabb távon egyértelmű célunk, hogy a top 5 csapat közé soroljanak minket is. Persze ez nem lesz egyszerű, látva, hogy mennyit erősödött mindenki, az új trónkövetelőkről nem is beszélve. Amúgy igazoltunk egy csiszolatlan gyémántot is, 22-én női formációban indul a whiskysek csapata. Ami engem érint, kiegyensúlyozottabbá kell tennem a játékom, mert egyik meccsről a másikra is képes vagyok teljesen szétesni, vagy ennek ellenkezőjére. Az NSL-nek pedig kivánom, hogy ilyen ütemben fejlődjön, talán idén már 64-es országos döntő is összejön. Természetesen velünk a fedélzeten.

3. Ejtsünk pár szót a riválisokról! Mit gondolsz kik a bajnoki cím legfőbb várományosai? Van olyan csapat, ahol el tudnád képzelni a jövődet?

Az alapszakasz elsőségre azt hiszem 4 csapatnak van esélye. A D-faktor, a Giants, a Moneyball és a B1, olyan magasszintű és konzekvens teljesítményre képes amire egyelőre a többi csapat nem. De hogy közülük is kerüljön ki a győztes, az egyáltalán nem biztos, ahogy ezt a tavalyi döntő is mutatja…személyesen a D-faktort tartom a legnagyobb riválisnak azt hiszem pontosan tudják, hogy miért 😀
A klubhűség nálam megkérdőjelezhetetlen.

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, a Call Me Maybe oszlopos tagjától, Kovács Bálinttól:
Egy újabb lánytag..mit lehet róla tudni? Hogyan ismerkedett meg a sörpingponggal, továbbá ezentúl is csapat tagja lesz?

Persze tobzódnak körülöttem 😀 Akik az országos döntőn játszottak találkozhattak már vele, a D-faktoros srácok óriási mumusa. Ő is a társaságunkhoz tartozunk egy éve, így kézenfekvő volt, hogy kipróbálja és a játék szerelmesévé váljon. Azt hiszem Vivivel együtt, minden női praktikát bevetve, még sok meglepetést fognak okozni. 🙂

No Replies to "Mutasd meg 09 - Dorner Bálint"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .