Mutasd meg 08 – Kovács Bálint

  • 2014/11/04

mutasd 08 kutyabe

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Kovács Bálint (Call Me Maybe)!

1. A Call Me Maybe csapat az előző szezon elején rögtön egy tornagyőzelemmel robbant be az NSL világába! A remek kezdést több jó verseny is követte, ám a döntőn nem találkozhattunk veletek! Mi ennek az oka és hogyan tekintesz vissza az előző szezon egészére?

Hogy őszinte legyek engem is meglepett az a bizonyos tornagyőzelem. A verseny előtt Gerivel hülyéskedtünk, hogy megnyerjük, de tényleg meglepetésként ért minket is a kiváló kezdés. Igen, volt még pár verseny, például a második Vespa Cup, de valami nem akart összejönni. Meglehet h az egyenpóló a probléma
A Római parton nem vettünk részt, mivel előzetesen úgy volt, h Geri dolgozni fog nyáron és biztosan nem tud részt venni rajta, én pedig mondtam, hogy más versenyzővel nem indulok, elvégre mi alkotjuk kezdetek óta a Call me maybe-t. Többet játszottunk tavaly sokkal a versenyeken kivül, ha idén többet gyakorlunk, jönnek majd az eredmények is

2. Közben pedig elindult az új szezon! Túl vagyunk két pesti és egy vidéki versenyen! Mit gondolsz az erőviszonyokról, és mi a célkitűzésetek az idényre?

A tavalyi szezon nagyon jó reklám volt véleményem szerint, rengetegen megismerkedtek a játékkal, feltételezem versenyeken kivül is játszottak. Ennek köszönhetően kiegyenlítettebb lett a mezőny, nem elég 1-2 meccsen jól teljesíteni, mert az már kevés. Gerivel megbeszéltük, hogy lényegesen többet fogunk gyakorolni, előzetes célokat nem beszéltünk meg. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat, jó meccseket játszunk.

3. Mit üzennél azoknak, akik most ismerkednek a sörpingponggal?

Jöjjenek bátran játszani ! Általában sokan vannak a rendezvényeken, jó a társaság. kiváló a hangulat remek meccsek vannak A szabályok az egyesület honlapján megtalálhatók, szóval otthon is nyugodtan próbálják ki az érdeklődök.

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, Nagy Mátétól (Dicsőség és Kondi):
Az első hivatalos NSL tornát ti nyertétek meg, pont a Dicsőség és Kondit legyőzve egy végső revanssal. Azóta valahogy nem jött ki igazán a lépés, bár idén már mutattok újra életjeleket. Miben látod ennek az okát?

Igen…de a történethez hozzátartozik, hogy a döntőig is 1-2 meccset egy ilyen revanssal nyertünk meg. Nagyon kijött ott a lépés. Tavaly óta szerintem nem változott semmi különös, de mégis jobban tudunk összpontosítani a sorsdöntő dobásoknál. Erre a legjobb példa a csoportból való továbbjutásunk az r33-ban mikor is 1-3ról fordítottuk meg a meccset.

No Replies to "Mutasd meg 08 - Kovács Bálint"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .