Mutasd meg 07 – Nagy Máté

  • 2014/11/04

mutasd 07 nagy

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Nagy Máté (Dicsőség és Kondi)!

1. Azon túl, hogy az egyik legjobb csapat játékosa vagy, alapító tagként erősíted a MSE szervezői csapatát. Talán mondhatjuk, hogy a te életedben tényleg nincs olyan nap, amikor ne lenne téma a beerpong, vagy az ahhoz kapcsolódó szervezési feladatok. Hogyan tudod ezt összeegyeztetni?

Először is köszönöm a megtisztelő címet, nagy rajtunk a nyomás, hiszen mindenki azt hiszi hogy mi profik vagyunk, hiszen mi szervezzük a bajnokságot. Igyekszünk ennek eleget tenni, bár egyre nehezebb a dolgunk. Igen, mondhatjuk hogy nem telik el napom sörpingpong nélkül. A rendezvények előkészítése elég sok időt vesz igénybe, valamint az új játékosok elérése is nehéz és időigényes feladat. Az iskola mellett kezd egyre nehezebbé válni ez a fajta életvitel, de megnyugtatok mindenkit, hogy nem a Nemzeti Sörpingpong Liga látja majd ennek a kárát 🙂

2. Tegyük félre egy kicsit a szervezői nézőpontot, és kérlek játékos szemszögből értékeld az NSL első szezonját!

Elég nehéz elvonatkoztatni, de mint játékos azt hiszem, hogy a 4. hely amit elértünk nagyon szép eredmény, még ha a harmadik helyért folyó küzdelemben már nem éreztem magunkat elég motiváltnak. Összességében azt sajnálom talán, hogy nem tudtunk a lebonyolítás miatt minden versenyen elindulni, így kicsit hátrébb szorultunk a ranglistán mint vártam. Idén megígérhetem, hogy ezzel nem lesz probléma, bár a szezonnyitón nem jött ki a lépés, de a héten Veszprémben már formában voltunk!

3. Mit várhatunk a folytatásban? Mi a célja a Egyesületnek? Mi a célja a Dicsőség és Kondinak?

Ebben a szezonban még mindig a bázisépítés a cél. Aki már egyszer játszott az úgy érzem egyből szerelmese lesz a sportnak. Ezen kívül pedig szeretnénk azokat is bevonni a versenyrendszerbe akik már ismerik és játsszák is a játékot. Szerencsére úgy érzem, hogy jó úton haladunk, különböző médiumok és cégek részéről is egyre több megkeresésünk van, valamint a rendezvényeken is szép számmal vesznek részt csapatok. A Dicsőség és Kondi célja mint alapító, sosem lehet más mint a végső győzelem, de természetesen mi is tisztában vagyunk az erőviszonyokkal. Ennek ellenére úgy érzem bármikor bennünk van a tornagyőzelem.

+1. Végül pedig egy kérdés egy nagy riváistól, a Giantsből jól ismert Takács Imrétől:
“Nem szoktak kiabálni a szurkolok a versenyeken, hogy “Egyesület Csapata”? 😀 A szervezői teendőitek mennyire nyomjak rá a bélyegét a szereplésetekre?”

Kevésbé komoly észrevételek már adódtak, hogy Robi a csapattársam a mérkőzés közben alkotja újra a szabályokat, de ezekből még nem volt valós konfliktus 🙂 Sajnos a munkával párhuzamosan nem az igazi a játék, nehéz a folyamatos koncentráció. Volt már több verseny amikor el sem tudtunk indulni, de ha a torna végén a visszajelzések pozitívak a többiek részéről akkor mi már jól éreztük magunkat! Amit megígérhetek, hogy idén is számolni kell majd velünk a végén!

No Replies to "Mutasd meg 07 - Nagy Máté"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .