Mutasd meg 05 – Hátz Milán

  • 2014/11/04

mutasd 05 hatz

Mutasd meg, hogy jobb vagy mint…
Hátz Milán (D-Faktor)!

1. A D-Faktor nagyon jól kezdte az előző szezont, több dobógós helyezésetek is volt az első versenyeken. Utána azonban nem igazán jött ki a lépés. Mi lehtett ennek az oka?

A szezon elején álltunk össze a Matyival, egyből megvolt közöttünk az összhang, így lendületből tudtuk szállítani a jó eredményeket az első versenyeken. Aztán mégsem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat, mert nem tudtunk versenyt nyerni, és talán ez tett minket kicsit görcsösebbé ami meglátszott a játékunkon is.

2. Hogyan értékelnéd a szezont egészében? elégedett vagy a versenyekkel? miben lehetne javítani szerinted?

Felemás érzéseim vannak az elmúlt szezonnal kapcsolatban. Az országos döntőig talán rendben volt azért nagyjából a játék, és az eredmények is, első szezonnak nem volt rossz. Ott viszont hatalmas pofont kaptunk (főleg, hogy a Matyi barátnője végzett ki minket:D). Az a kiesés viszont most már úgy érzem elszántabbá tett minket, úgyhogy hosszú távon még talán hasznunkra is válik.
Amiben feltétlenül javulnunk kell az szerintem a stabilitás. Egy jó erős átlagot mindig kellene hozni, kiküszöbölni a játékunkból a hullámvölgyeket. Amennyiben ez sikerül akkor bármelyik csapatra veszélyesek lehetünk.

3. Időközben az új idény is elstartolt és ti ismét remek kezdést produkáltatok. Most azonban egy igen hosszú, sokfordulós bajnokság vár a csapatokra. Mit gondolsz, kik azok akik odaérhetnek a végén?

Először is gratulálnék a szervezőknek az eddigi legszínvonalasabb torna megszervezéséhez. Nagy szükségünk volt az idénynyitón egy jó eredményre, ez lökést adhat az egész szezonra. Másrészt pedig szerettük volna a riválisoknak is jelezni hogy idén a D-Faktorral számolni kell.
Kik érhetnek oda a végén? Nehéz kérdés. Kiegyensúlyozott a mezőny, egyre több az erős csapat. Izgalmas, körbeverésekkel teli bajnokságra számítok. Ha meg kell neveznem néhány csapatot, akkor a B1, Giants, Moneyball triót mindenképp az élmezőnybe várom, és természetesen a D-Faktor is ott lesz a végelszámolásnál.

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, Bundschuh Balázstól (B1):
Először is gratulálni szeretnék a B1 nevében a nyitófordulóban nyújtott fantasztikus teljesítményetekhez. Ilyen jó formában talán még sohasem játszottatok. Minek tulajdonítjátok ezt a sikert? Egyszerűen csak kijött a lépés vagy tudatos készülés eredménye? Hogy állt össze a D-faktor, honnan a név és mióta ismeritek egymást?

Köszi az elismerést, remélem legközelebb nektek is jobban kijön a lépés, és találkozunk a következő torna végjátékában.
Nyáron amikor lehetett labdát ragadtunk és gyakoroltunk, úgyhogy mondhatjuk, hogy a tudatos készülés meghozta az eredményét. Bízom benne, hogy azért van még ennél feljebb is, személy szerint a saját teljesítményemmel nem voltam megelégedve.
A Matyit 2-3 éve ismerem már, de az elmúlt 1 évben lakótársak voltunk, így alakultunk egy csapattá.
A D-Faktor név eredete pedig elég érdekes történet. A Matyi, a Bálint (Whiskeysek) és én 1-1 ellen beerpongoztunk a csapattagságért. A Matyi és én kerültünk ki győztesen a párharcokból, ezért alkotjuk mi a D-Faktort. A névvel viszont meg akartunk emlékezni a Bálintról.
A D-Faktor pedig az ő “képessége”, ami miatt nem tudnak neki ellenállni a nők. (Ő legalábbis így gondolja:DD).

No Replies to "Mutasd meg 05 - Hátz Milán"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .