Mutasd meg 03 – Vincze Martin

  • 2014/10/30

mutasd 03 aptyuk

Mutasd meg, hogy jobb vagy…

Mint Vincze Martin (Thor)

Az előző szezont mondhatni felemásan zártátok. Nagy hajrában sikerült a ranglista 2. helyén végezni, ám a döntőben nem igazán jött ki a lépés. Milyen érzéseket kelt benned az előző szezon emléke?

“Nagyon nagy lelkesedéssel vágtunk bele az I. Nemzeti Sörpingpong Liga versenyeibe. Összességében két első helyet szereztünk a fordulókban, sajnos többször kaptunk ki a döntőbejutásért, amit nehezen emésztettünk meg. A végére ez nagyon felspanolt minket, ennek köszönhetően összeszedtük magunkat és az utolsó hetekben sorra jöttek a dobogós helyezések. Az országos döntőn nagyon fájt a szívünk, hogy nem jutottunk tovább a csoportból, hiszen rengeteget készültünk, fejlődtünk és esélyesként kerültünk a top 16 csapat közé. Az első napon 3. helyen zártunk, ami elég biztató volt, és reményt adott a másnapi döntőre, de be kellett érnünk a Vigaszág megnyerésével, aminek természetesen örültünk.
Nagyon jól éreztük magunkat és várjuk a következő szezont.”

Az a hír járja, hogy nyáron sem csak a pihenés dominált nálatok…?

“Ez így igaz! Nyáron sem hagytunk fel a gyakorlással, hiszen tudjuk hogy idén oda kell tenni magunkat, és fel kell kötni a gatyánkat ha továbbra is az élvonalban akarunk maradni. Megvoltak a Thor közös edzései, de ha nem volt lehetőség hogy Viktorral közösen gyakoroljunk akkor barátokkal és családtagokkall készültünk a most következő szezonra!”

Akkor mondhatjuk, hogy cél az élmezőnyben maradás? Vagy ennél azért többre vágytok legbelül?

“Szeretnénk a legjobb formánkat hozni ebben a szezonban! Fontosnak tartjuk, hogy az élmezőnyben maradjunk, hiszen ott a helyünk. 🙂
A fő célunk, hogy a következő országos bajnokságon, hogy éremmel térjünk haza. Nem mondom, hogy csak az aranyéremnek örülnénk, hiszen nagyon sok jó csapat van a bajnokságban, de szívvel, lélekkel küzdünk majd a legjobb eredményért!”

És végül egy kérdés Antal Marcelltől a Kész Team tagjától:
Mikor és hogyan találkoztál először a beerponggal? Illetve hogyan készültük egy-egy versenyre, van-e valami babonátok?

“Először a TF koliban találkoztam a Sörpingponggal, ahol többek közt a Dicsőség és Kondi csapattagjai vettek részt, és pár évfolyamtársam. Nagyon megtetszett, és amikor tavaly decemberben a MotoRom kocsmában meghirdették az első versenyt azonnal jelentkeztünk.
A szezon közepén, többen is emlékezhettek, hogy elkészült a csapat pólónk, amit én terveztem. Gondoltam ha már csapat vagyunk legyen egyen pólónk. Ezután sorra jöttek a IV. helyezések, mindig a döntőbejutásért kaptunk ki, és Viktor állította, hogy a mezünk nem hoz szerencsét. Nagy nehezen megváltunk a meztől és tényleg elkezdtek jönni a dobogós helyek. Talán volt benne valami, ami még nem volt teljesen kész, de folyamatosan dolgozunk egy olyan mezen, ami később a Thor kabalájává válhat és szerencsét hoz.”

 

Legjobb eredmények:

NSL Vespa Cup 1.
NSL II. Szertár Kupa 1.

No Replies to "Mutasd meg 03 - Vincze Martin"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .