Mutasd meg 02. – Antal Marcell

  • 2014/10/30

mutasd 02 antall

Mutasd meg, hogy job vagy mint…

Antall Marcell (Kész Team)!

Először is természetesen a prágai útról kérdeznénk, melyek voltak a legnagyobb élmények?

A csoport laza, az idegenvezetés príma volt, így az odavezető hosszú út nem is volt olyan vészes (bár a sztrádák mocsok rosszak arrafelé).
Prága amúgy gyönyörű város. Tiszta, nyüzsgő, tele látnivalóval. Minden ott töltött percet maximálisan kihasználtunk. A szokásos városnézés mellett hajókáztunk, bejártuk a Várat. Na, azt, látnia kell mindenkinek egyszer. Az arany utcácska méltán híres, a katedrális pompás, és HATALMAS! A panoráma pedig lenyűgöző. Persze teszteltünk jó pár neves helyet is, ahol italt mérnek. Sok új sört ismertünk meg, és ritkán fordult elő, hogy a kabalamaci mellett ne lett volna valami helyi különlegesség a kezünkben. Egy pillanatig nem figyeltünk, és máris a Károly-hídon dobáltuk a beerpong labdát. A 3 nap egy pillanat alatt elszállt. Prága tényleg arany. Visszamennénk.

Az Országos Döntő után több csapat is meglepődött a győzelmetek láttán, mennyire volt várható, vagy megérdemelt szerinted?

A ranglista 10.- ként érkeztünk a döntőre, és a csoportból való három győzelem után már éreztük, hogy ebből valami emlékezetes is kisülhet. Az egyenes kieséses szakaszban sikerült menetelnünk tovább aztán az elődöntőben, illetve a döntőben egyaránt két győzelemmel megszereztük a bajnoki címet… A döntőben az NSL legjobb csapatával találkoztunk és olyan két meccset játszottunk, amit szerintem senki nem felejt el, aki jelen volt. 11-ből 10 mérkőzést megnyertünk, és ezzel eddigi legjobb formánkat hoztuk.
Mindent összevetve a legnagyobb erősségünk az volt, hogy mint csapat alkottunk nagyot, hiszen a torna elején Dávid vitte a hátán a Kész Team-et, a döntőben pedig Nekem sikerült ledobni a poharakat, így szinte extázisban játszva szereztük meg a Bajnoki Címet.

Mit vársz az idei szezontól, kik lehetnek a legnagyobb riválisaitok?

A második szezonra sok versenyt, izgalmakat, rengeteg sört és hatalmas meglepetéseket várunk.
Idén már mindenkinek fel kell kötni a gatyáját. A tavalyi ranglista első 10 csapata simán odaérhet a végén, és akkor még nem beszéltünk az esetleges új feltörekvő csapatokról, akik szintén okozhatnak meglepetést. Mi Dáviddal a nyarat folyamatos gyakorlással töltöttük, hiszen KÉSZen szeretnénk állni az új szezonra. Szeretnénk bebizonyítani mindenkinek, hogy az NSL-en aratott győzelmünk megérdemelt volt.
Ha tippet kértek, szerintünk a végelszámolásban ott lesz a már Külkeres éveimből ismert Moneyball és a Giants, erős csapat továbbá a Thor, a B1, a Dicsőség és Kondi, és a mi titkos favoritunk a RókaMóka csapata, akik bárkit, bármikor legyőzhetnek.

+1. Végül pedig egy kérdés egy riválistól, az rovat előző részében bemutatott Tóth Gergelytől:
„Védjegyeddé vált kalap elengedhetetlen része a versenyeknek, milyen pluszt nyújt ez számodra mikor rajtad van? Célod esetleg, hogy egy új sörpingpongos divatot teremtsél?”

A legtöbb csapatnak van valami ismertetőjegye, legyen az bármi apróság. Egy festés a karon, egyenpóló, vagy mez. Lehet egy csapat védjegye a viselkedése, de jellemző lehet akár egy zsebre vágott kéz is. Mi az első meccsünkön teljesen fehérben álltunk ki, és ezt a szokásunkat meg is tartottuk. Ehhez jön a kalap, ami a Döntőn volt rajtam először. Akkor szerencsét hozott, kabalámmá vált. Megtisztelő lenne, ha sikerülne divatot teremteni, de mint mondtam, mindenkinek megvan a maga stílusa, és ez így van rendjén, ez tesz egy-egy csapatot még egyedibbé.

 

Legjobb eredmények:

A Nemzeti Sörpingpong Liga győztese – 2013

No Replies to "Mutasd meg 02. - Antal Marcell"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .