Mutasd meg 01 – Tóth Gergely

  • 2014/10/30

mutasd 01 toth gergely

 

Mutasd meg, hogy jobb vagy…

mint Tóth Gergely (Moneyball)!

Tóth Gergely az előző szezon egyik legjobb játékosa, az alapszakasz győztes MoneyBall tagja. Kiegyensúlyozottság, pontosság és precizitás jellemzi. Talán mégis maradt benne hiányérzet, hiszen az egész éves menetelést nem sikerült bajnoki címmel megkoronázni…

Hogyen emlékszel vissza a döntőre? Milyen érzéseket vált ki belőled?

“Csalódott vagyok, hogy nem sikerült megnyernünk a bajnokságot, mikor erre minden lehetőségünk meg volt,rengetegen támogattak bennünket és buzdítottak a döntő folyamán, de sajnos nem éltünk a lehetőségeinkel így ezen a két meccsen a készteam-es srácok bizonyultak jobbnak. De így még nagyobb a motivációnk az előttünk álló szezonban, hogy megnyerjük a kupát.”

Mit üzennél azoknak, akik most ismerkednek csak a sörpingponggal?

“Mindenképp próbálják ki akár otthon a barátaikkal vagy jöjjenek el egy versenyre és egyből bele szeretnek. A jó hangulat garantált és ha van bennük kis versenyszellem akkor tényleg nekik való ez a SPORT! Az, hogy közben még sört is ihatnak az csak hab a tortán.”

Mi a helyzet a nagy riválisokkal? Tőlük mit vársz? Nekik mit üzennél?

“Van belőlük szép számmal..Nekik sem telt el a nyár gyakorlás nélkül így mindenképp erősebb ellenfelekkel kell számolnunk, nem is beszélve az új csapatokról akik még ismeretlenek számunkra. De sajnos el kell őket keserítenem, mert mi is fejlődtünk, így egy még erősebb MoneyBallra számíthatnak!”

És végül egy kérdés az egyik rivális játékostól:
A mezedet anyukád mossa egy-egy győztes torna után? vagy nem engeded senkinek, hogy hozzányúljon?

“A mezemet saját kezűleg mosom, kivéve ha megnyertünk egy versenyt, mert akor nem szeretném, hogy elmúljon a varázsa…”

 

Legjobb eredmények:

– NSL, Országos Döntő: II. hely
– II. Vespa Kupa, I. hely

No Replies to "Mutasd meg 01 - Tóth Gergely"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .