Indul az NSL 6. szezonja!

  • 2017/09/11

Elérkezett ismért az új szezon, ahol több újdonsággal és változással is készültünk nektek.

Fix helyszín és időpontok

Az idei szezon első félévében 10 alkalommal a Corvin Club ad helyszínt a bajnokságnak az alábbi időpontokban:

A nagy sikerre való tekintettel az október 12-i és november 16-i eseményünk dupla ranglista pontot jelent mindenkinek!
Megkérünk mindenkit, hogy az időpontokat tartsátok és ne késsetek, mert a nagy termet el kell hagyni minden egyes alkalommal 22:30-ig, ahonnan átköltözünk a kis terembe és folytatódnak a párharcok.

 

Nevezési díj – bérlet

Az Nemzeti Sörpingpong Liga hatodik szezonkában rengeteg újítással várunk titeket, így az alap játék ára 2.500 Ft / fő lesz.

DE!

Bevezetésre kerül az 5 és 10 alkalmas bérlet, amely csapathoz és legalább egy névhez kötött. Az 5 alkalmas bérletet 11.000 Ft-ért, a 10 alkalmas bérletet pedig 20.000 Ft-ért tudjátok megvásárolni már a szeptember 21-i első alkalomkor. A bérlettel ezentúl különböző kedvezményeket is tudok majd érvényesíteni!

 

Díjazás

Fontos nekünk, hogy minden egyes körben a legjobbakat is díjazzuk, így idén a szokásos ajándékcsomag mellett, több nyeremény vár rátok. A legjobbakat FIRST Craft Beer csomaggal, Corvin Club italkuponokkal, BP Shop ajándékokkal jutalmazzuk!

 

Szabálymódosítás

Többen jeleztétek, hogy nem értetek egyet az 1 vs. 1 kiszálló szabályával. A jelenlegi szabály szerint az a játékos, aki bedobja és az ugyanazon számú ellenfél dobál addig, amíg valaki el nem rontja. Javaslatotok alapján ha valaki bedobja 1 pohárra és az ellenfél visszadobja, a meccs megy tovább 1 vs. 1-ről. Ezt a szabálymódosítást Facebook oldalunkon meg fogjuk szavaztatni, de mi is csak akkor állunk mellette, ha a 12 perc mérésre kerül, ugyanis nekünk is tartani kell a határidőket!

Ezen túl továbbra is a korábban megszokott NSL Játékszabályzat érvényesek!

 

2017.12.14. – Gála

Egyelőre írjátok be a naptárba, hamarosan további infókat fogunk adni.

 

Amennyiben kérdésed van, keress minket bátran a sorpingpong@gmail.com címen vagy Facebook oldalunkon!

Ne feledd, Nálunk nem csak egy dobásod van!

 

No Replies to "Indul az NSL 6. szezonja!"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .