Indul az NSL 6. szezonja!

  • 2017/09/11

Elérkezett ismért az új szezon, ahol több újdonsággal és változással is készültünk nektek.

Fix helyszín és időpontok

Az idei szezon első félévében 10 alkalommal a Corvin Club ad helyszínt a bajnokságnak az alábbi időpontokban:

A nagy sikerre való tekintettel az október 12-i és november 16-i eseményünk dupla ranglista pontot jelent mindenkinek!
Megkérünk mindenkit, hogy az időpontokat tartsátok és ne késsetek, mert a nagy termet el kell hagyni minden egyes alkalommal 22:30-ig, ahonnan átköltözünk a kis terembe és folytatódnak a párharcok.

 

Nevezési díj – bérlet

Az Nemzeti Sörpingpong Liga hatodik szezonkában rengeteg újítással várunk titeket, így az alap játék ára 2.500 Ft / fő lesz.

DE!

Bevezetésre kerül az 5 és 10 alkalmas bérlet, amely csapathoz és legalább egy névhez kötött. Az 5 alkalmas bérletet 11.000 Ft-ért, a 10 alkalmas bérletet pedig 20.000 Ft-ért tudjátok megvásárolni már a szeptember 21-i első alkalomkor. A bérlettel ezentúl különböző kedvezményeket is tudok majd érvényesíteni!

 

Díjazás

Fontos nekünk, hogy minden egyes körben a legjobbakat is díjazzuk, így idén a szokásos ajándékcsomag mellett, több nyeremény vár rátok. A legjobbakat FIRST Craft Beer csomaggal, Corvin Club italkuponokkal, BP Shop ajándékokkal jutalmazzuk!

 

Szabálymódosítás

Többen jeleztétek, hogy nem értetek egyet az 1 vs. 1 kiszálló szabályával. A jelenlegi szabály szerint az a játékos, aki bedobja és az ugyanazon számú ellenfél dobál addig, amíg valaki el nem rontja. Javaslatotok alapján ha valaki bedobja 1 pohárra és az ellenfél visszadobja, a meccs megy tovább 1 vs. 1-ről. Ezt a szabálymódosítást Facebook oldalunkon meg fogjuk szavaztatni, de mi is csak akkor állunk mellette, ha a 12 perc mérésre kerül, ugyanis nekünk is tartani kell a határidőket!

Ezen túl továbbra is a korábban megszokott NSL Játékszabályzat érvényesek!

 

2017.12.14. – Gála

Egyelőre írjátok be a naptárba, hamarosan további infókat fogunk adni.

 

Amennyiben kérdésed van, keress minket bátran a sorpingpong@gmail.com címen vagy Facebook oldalunkon!

Ne feledd, Nálunk nem csak egy dobásod van!

 

No Replies to "Indul az NSL 6. szezonja!"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .