ELITE Beerpong Playoff: A Negyeddöntők – beharangozó

  • 2020/02/21

A téli szünet után folytatódik az ELITE szezon. Az alapszakasz nyolc legjobb csapata egyenes kieséses rendszerben, 4 nyert mérkőzésig tartó párharcokban néz szembe egymással, és küzd meg a 2019/2020-as szezon bajnoki címéért.

B1 (1.) – STEEL CITY (8.)

Az alapszakasz első helyén végző B1 az újonc szezonjában a rájátszás szereplést kiharcoló STEEL CITY csapatával csap össze.

A tavalyi szezon ezüstérmese az alapszakaszt magabiztosan hozta le, 3 tökéletes estét is produkált, és teljesen megérdemelten szerezte meg az 1. helyet.

A STEEL CITY, újonc csapatként, jól szerepelt, és stabilan őrizte TOP 8-as helyezését. Az utolsó játéknap gyengébb szereplése miatt kis híján lemaradtak a PO-ról, és egészen a 8. helyig csúsztak hátra.

A párharc egyértelmű esélyese a B1. Az alapszakaszban lejátszott mérkőzéseket az 1. kiemelt nyerte, és a korábbi play-offokban szerzett rutin is őket segíti. A STEEL CITY azonban nem feltartott kezekkel fog asztal mögé állni, és mindent meg fog tenni a győzelem érdekében. Egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, és legjobb játékukra lesz szükségük.

#Roló tippje: B1: 70 %

                        STEEL CITY: 30 %

Amíg BEERom (2.) – Alsókutyák (7.)

A címvédő Amíg BEERom az idei alapszakasz egyik pozitív meglepetését okozó Alsókutyák ellen kezdi meg a rájátszást.

A bajnok trió szinte lemásolta a tavalyi alapszakaszban nyújtott teljesítményét. A „már jól megszokott” rozsdás rajtot követően rendezte sorait, és egészen a 2. helyig lépett előre.

Az Alsókutyák a tavalyi szezon rizikós évzárását követően idén PO tervekkel vágtak neki a szezonnak. Óriási hullámvasút volt az alapszakaszuk (a hibátlan este mellett egy győzelem nélküli játéknapot is sikerült lehozniuk), de a végén pozitívan jöttek ki az eseményekből, és a 7. helyet csípték el.

A párharc esélyese a címvédő. Az alapszakaszban lejátszott mérkőzéseket az AB nyerte, de végig koncentrálniuk kell, ugyanis a BME-es alakulat minden kínálkozó lehetőséget meg fog ragadni.

#Roló tippje: Amíg BEERom: 70 %

                        Alsókutyák: 30 %

Bromance (3.) – LeVerEgyBlant (6.)

A 2 évvel ezelőtti ezüstérmes Bromance a tavalyi szezon bronzérmesével, a LeVerEgyBlant-tal csap össze a legjobb 4 közé jutásért.

A csalódást keltő szezont követően a Bromance visszatért a legjobbak közé. Az alapszakasz során végig jó teljesítményt nyújtottak, több nagy skalpot is bezsebeltek. A jó csapatmunka meghozta eredményét, és teljesen megérdemelten végeztek a 3. helyen.

A LeVerEgyBlant jó ritmusban kezdte a szezont, és egy darabig a dobogós helyekre elérésére is komoly esélyük volt. Az alapszakasz második fele a nem a terveik szerint alakult, és meg kellett elégedniük a 6. hellyel.

Nincs egyértelmű favoritja a párharcnak. A 2 csapat felváltva nyerte egymás elleni mérkőzéseit az idei alapszakaszban, ami csak tovább fokozza a várakozásokat. Egy végletekig kiélezett csata várható a 2 gárda között, ami könnyedén egy ELITE klasszikusba torkollhat.

#Roló tippje: Bromance: 50 %

                        LeVerEgyBant: 50 %

Giants (4.) – Dínom-Dánom (5.)

A dobogóról éppen csak lemaradó Giants az újoncok között a legjobb alapszakasz mutatóval záró Dínom-Dánommal mérkőzik meg az elődöntőbe jutásért.

Az Óriások egy csendes alapszakaszt zártak magukhoz képest. 1 hibátlan estét azért össze tudtak hozni, és egy huszáros hajrával a TOP 4-ben végeztek.

A Dínom-Dánom nagyon jól kezdte első ELITE-es szezonját, a tabellát is vezették. A lendület az utolsó 2 játéknapon kicsit elfogyott, és a negatív mérlegű estéknek köszönhetően visszacsúsztak az 5. helyre, azonban így is ők zártak a legjobban az újoncok között.

Egy végletekig kiélezett párharc várható. Az alapszakaszban a Giants nyerte mindkét összecsapásukat. Tavaly egy újonc már megtréfálta őket, és ezt a csatát sem szabad fél vállról venniük.  A Dínom-Dánom megmutatta a szezon folyamán számtalan alkalommal, hogy képesek a legjobbakkal is felvenni a versenyt.

#Roló tippje: Giants: 50 %

                        Dínom-Dánom: 50 %

Pénteken az Aznapban minden kérdésre választ kapunk!

No Replies to "ELITE Beerpong Playoff: A Negyeddöntők - beharangozó"