ELITE Beerpong: Az Elődöntők – Beharangozó

  • 2020/03/04

Lezajlott az ELITE rájátszás első köre. A párharcok többnyire szoros meccseket hoztak, de az igazi izgalmak elmaradtak.

A legjobb 4 között az egyik ágon 2 rutinos csapat, míg a másikon 2 feltörekvő gárda mérkőzik meg egymással.

B1 (1.) – Giants (4.)

A B1 az alapszakasz megnyerését követően a rájátszás első körében alaposan megizzadt a STEEL CITY ellen. Az újonc el is csente az első 2 felvonást, de a B1 rendezte sorait és lépésről-lépésre átvette a kezdeményezést, és végül zsinórban 4 mérkőzést nyerve bejutott a legjobb 4 közé.

A Giants a csendes alapszakaszt követően a Dínom-Dánommal nézett szembe a play-off első körében. Az Óriások ezúttal átvészelték az újoncok ostromát, és végig koncentrálva, 1-2-es állásról a maguk javára fordították a párharcot. A győzelem pedig azt jelenti, hogy immáron 5. ELITE elődöntőjükre készülhetnek.

Bármilyen nehéz is elképzelni, de az ELITE történetének 2 meghatározó csapata még sohasem találkozott a rájátszásban. Egy végletekig kiélezett párharc várható.

#Roló tippje: B1: 50 %

                        Giants: 50 %

Amíg BEERom (2.) – LeVerEgyBlant (6.)

A címvédő eddigi szezonja kísértetiesen hasonlít a tavalyihoz. A gyengébb kezdést követően megtalálták a játékukat, ami idén egy alapszakasz 2. helyhez volt elegendő. A rájátszás első körében az Alsókutyák ellen egy visszafogottabb teljesítmény is elegendő volt a magabiztos továbbjutáshoz, és sorozatban második alkalommal jutottak a legjobb 4 közé.

A LeVerEgyBlant továbbra sem tud hibázni a negyeddöntőben. Az alapszakasz során a 6. helyet csípték el, majd a play-off-ban a Bromance csapatával mérkőztek meg. A momentumokat jól megragadták, és hamar rövidre zárták a történetet. A tavalyi szezon bronzérmes duója ismételten eljutott az elődöntőbe, és minden bizonnyal nem elégednek meg ennyivel.

A 2 fiatal gárda tavaly is eljutott már a TOP 4-be. A Fináléba ezúttal a másik „testén” keresztül vezet az út. Az idei összecsapásaik szoros csatát hoztak, mindkét fél behúzott 1-1 győzelmet. A péntek esti párharcon mindkét alakulatnak legjobb játékával kell előrukkolnia.

#Roló tippje: Amíg BEERom: 60 %

                        LeVerEgyBlant: 40 %

Pénteken eldől tehát, hogy melyik 2 csapat jut be a Fináléba és küzdhet meg a bajnoki címért!

Érdemes lenézni Aznapba, mert az izgalom garantált!

No Replies to "ELITE Beerpong: Az Elődöntők - Beharangozó"