2017/18 őszi szezon összefoglaló – dobogós helyezések

  • 2018/02/04

A Nemzeti Sörpingpong Liga 2017/18 őszi szezonja folyamán 10 verseny került lebonyolításra. A fordulók során több mint 150 csapat állt az asztalok mögé valamilyen felállásban. Ebben cikkünkben megvizsgáljuk, hogy melyik csapatok voltak a legjobbak a félév során, azaz a dobogós helyezettek.

A tornagyőzelmeken 7 csapat osztozott. A GYAKALabel, a Becsapat és a Hejcegnők kétszer is felállhattak a dobogó legfelső fokára. A duplapontos versenyeken a ZéróIQ és a Vigyázz Kész Sör zsebelték be a győzelemért járó 600 ranglista pontot. Az előbb említett csapatokon kívül még  a GSWHR és a LeVerEgyBlant iratkozott fel a tornagyőztesek listájára.

Összességében 16 különböző csapat ért el dobogós helyezést. A GYAKALabel csapata 5 alkalommal végzett a TOP 3-ban, akik 2 győzelem mellett 1 második, és 2 harmadik hellyel zárták az őszi félévet. A GSWHR csapata 4-szer végzett a dobogón, akik 1 győzelem mellett 3-szor végeztek ezüstérmes pozícióban. A Hejcegnők csapata 3 alkalommal végeztek a dobogón; 2 győzelem mellett egy második hely a termésük. A Becsapat 2 tornagyőzelme során állhatott fel a dobogóra, míg a LeVerEgyBlant csapata 1 első és 1 második hellyel büszkélkedhet. A Dínom-Dánom, a Caps on Cups Off NSL és a Tím TH csapatok is 2-szer szerzett dobogós helyezést. A Kocsmatöltelékek egy ezüstéremmel büszkélkedhetnek. A dobogó legalsó fokára egyszer állhatott fel a Team No.1 , a Fröccsös Döme, a Haccaccáré, a Solymár Heroes és a Földesurak csapata.

10 forduló után a GYAKALabel vezeti a ranglistát a Becsapat, és a GSWHR előtt. A listavezető előnye 320 pont a 2. helyezettel, és 340 pont a 3. helyezettel szemben.

Érdekes megjegyezni, hogy a duplapontos versenyek dobogósai nem szerepelnek a TOP 3-ban, illetve a ranglista első 3 helyezettje közül egyik sem végzett dobogós helyen az említett 2 tornán.

Véleményünk szerint óriási harc várható a feljutást érő 3 helyért, valamint a TOP 20-ba jutásért is.

Aktuális ranglista!

Találkozunk február 8-án az NSL 17/18 XI. fordulón a Corvin Club-ban!

No Replies to "2017/18 őszi szezon összefoglaló - dobogós helyezések"


    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .